Consorci Bes˛s Tordera

Identificaciˇ i Signatura Electr˛nica

Aquest Portal de Serveis TelemÓtics estÓ desenvolupat basant-nos en la tecnologia Java, aixÝ com complint els requisits d'accessibilitat establerts per la Llei de Serveis de la Societat de la Informaciˇ i Comerš Electr˛nic, per als llocs web d' Administracions P˙bliques.

Identificaciˇ a la Seu

En aquesta Seu Electr˛nica, s'admeten els segŘents sistemes d'identificaciˇ:

  • Certificat electr˛nic

Firma en la Sede

Aquesta Seu Electr˛nica estÓ integrada amb els segŘents sistemes de signatura:

  • Certificat electr˛nic

Certificats digitals admesos

Per a la realitzaciˇ d'alguns trÓmits Ús necessÓria la utilitzaciˇ de certificats digitals, que aporten una mÚs gran seguretat i fiabilitat als trÓmits que mitjanšant el mateix es poden realitzar. Els certificats que actualment admet aquest Portal de Serveis TelemÓtics sˇn:

Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre (FNMT)

Si no posseeix un certificat digital emŔs per la Real Casa de la Moneda (Fßbrica Nacional de Moneda y Timbre) podrÓ obtenir-lo aquÝ, on trobarÓ les indicacions necessÓries per poder realitzar la seva gestiˇ.

Si vostŔ usa el navegador Firefox i disposa dun certificat digital emŔs per la FNMT importat en el seu navegador per˛ aquest no detecta dit certificat o obtÚ lerror "Error obtenint la signatura digital de la solĚlicitud", comprovi que tÚ el certificat instalĚlat correctament aixÝ com els certificats de la pr˛pia *FNMT. Pot descarregar-los aquÝ.

Si vostŔ fa servir el navegador Firefox i disposa dun certificat digital emŔs per la FNMT en targeta criptogrÓfica per˛ el seu navegador no detecta aquest certificat, necessita descarregar i instalĚlar el paquet que proporciona la pr˛pia FNMT. Pot descarregar-lo {0}.

DNI Electr˛nic (DNIe)

╔s possible fer servir en aquest portal DNIe. Per als processos de signatura digital amb DNIe, recomanem l'ocupaciˇ de Firefox o un altre navegador, ja que s'han detectat problemes amb Internet Explorer. Per a mÚs informaciˇ sobre el DNI Electr˛nic visiti el seu lloc web: http://www.dnielectronico.es.

Autoritat de Certificaciˇ de la Comunitat Valenciana (ACCV)

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per lAutoritat de Certificaciˇ de la Comunitat Valenciana. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria {0}.

AgŔncia Catalana de Certificaciˇ (CatCert)

Si disposa d'un certificat emŔs per l'AgŔncia Catalana de Certificaciˇ CatCert del tipus CPISR o CPX, o les seves variants amb cÓrrec CPISRC o CPCX pot fer-los servir en aquest portal. Per obtenir mÚs informaciˇ sobre aquests certificats, pot consultar la seva pÓgina web: http://www.catcert.es.

AC Camerfirma

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per AC CAMERFIRMA. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

ANF AC

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per ANF AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

AC - Uanataca

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per UANATACA AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

VinCAsign

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per VINCASIGN AC. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

AC Firmaprofesional

En la realitzaciˇ de trÓmits on-line tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per AC Firmaprofesional. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

SIA

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per SIA. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

IVSIGN

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per IVNOSYS. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

EADTrust

En la realitzaciˇ de trÓmits en lÝnia tambÚ Ús possible aportar certificats emesos per EADTrust. Per a lobtenciˇ daquest certificat pot trobar la informaciˇ necessÓria aquÝ.

Signatura Digital

Per poder realitzar signatures digitals Ús necessari instalĚlar l'aplicaciˇ Autofirma. Descarregui la versiˇ mes convenient per a vostŔ:

Validaciˇ Calmi Electr˛nica

Per verificar la validesa dels certificats de la Seu electr˛nica del Portal del CiutadÓ pot vostŔ utilitzar el servei VALIDE del Ministeri de la PresidŔncia.

En particular, per validar el certificat de seu segueixi les segŘents instruccions:

  • Una vegada en Valide, premi a "Validar certificats i signatures" i "Validar Certificats Seu".
  • Introdueixi l'adreša del portal del ciutadÓ.
  • Introdueixi el codi de seguretat.
  • Premi sobre el botˇ "Validar".